ΑΡΧΙΚΗ > ΕΤΑΙΡΙΑ

ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία Doors24 κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα στην ελληνική αγορά και σήμερα ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να δει και να συγκρίνει έναν μεγάλο αριθμό ολοκληρωμένων λύσεων για το σπίτι. Μέσα από το e-shop www.doors24.gr όσο και από το κατάστημα 500 τμ, που βρίσκεται λεωφόρο φυλής 85 στο Καματερό, οι πελάτες μας μπορούν να βρουν ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι με προϊόντα όπως πόρτες εσωτερικού χώρου, θωρακισμένες πόρτες, έπιπλα κουζίνας και ντουλάπας.

Μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.doors24.gr μπορείτε να δείτε αλλά και αγοράσετε τα προϊόντα μας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Τα προϊόντα μας μπορούν να αποσταλούν σε όλη την Ελλάδα.

Φιλοσοφία μας είναι να σχεδιάζουμε και να παράγουμε προϊόντα που κάνουν την ζωή των πελατών μας πιο λειτουργική, πιο απλή αλλά και ταυτόχρονα πιο όμορφη έχοντας την ιδανική σχέση ποιότητας – τιμής.

Η πολυετής πείρα του προσωπικού μας σε συνδυασμό με την ποιότητα των προϊόντων μας σας εγγυώνται το τέλειο αποτέλεσμα για το χώρο σας. Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, την σταθερότητα και την αισθητική ανανεώνετε το χώρο σας επιλέγοντας μοντέρνα ή παραδοσιακή κουζίνα, ντουλάπα και έπιπλα υπνοδωματίου, σύνθεση καθιστικού, εσωτερική πόρτα και πόρτα ασφαλείας και έπιπλα μπάνιου.

Αναλαμβάνουμε τα πάντα μέσα στο σπίτι από χώρο της κουζίνας μέχρι το καθιστικό. Από ολοκληρωμένες λύσεις σπιτιού μέχρι ανακαίνιση των ήδη υπαρχόντων χώρων.

Φυσικά μετά το πέρας των εργασιών, είμαστε δίπλα σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε ή να μας αποστείλετε ένα email. Για ένα λειτουργικό και ευχάριστο χώρο, εμπιστευτείτε τη Doors24.

Τα προιόντα της Doors24 είναι Ελληνικής κατασκευής.

Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ : 46185222000